Pis a Mataró.
Preu de venda: 141.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Llantia
Referència: 97019

Pis alt i amb molta llum i vistes espectaculars. Un pis que ens dona les tres habitacions, amb un bany complet i actualitzat, saló menjador en dos ambients i una cuina annexa, oberta i funcional, amb un balcó exterior amb vista a la mar, una distribució còmoda i pràctica ja que no perd metres en passadís i alhora disposa d'un balcó posterior on posar la zona de rentada.

De lliurament una mica retardat per canvi de la propietat, aquest pis ens ofereix un preu i característiques que reuneixen molts requisits bàsics d'aquesta gamma de pressupost, amb algunes millores en condicions i situació del pis.

En el tranquil barri de la Llantia, on hi ha un CAP molt pròxim i l'aparcament és gairebé un privilegi.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 60 m2
Superfície construïda 72 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Linoleum
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: