Fabuloso piso ático y último en la zona de Parc Central,
Preu de venda: 295.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Via Europa
Referència: 97018

Parar esment a aquest fabulós pis àtic i últim en la zona de Parc Central, el qual disposa d'una terrassa superior en independent del pis de 45m2 a tres vents amb unes vistes sensacionals. Un gaudi del cel on la privacitat i el confort seran contínuos i passaràs grans moments en família.

Us expliquem al detall a continuació:

Habitatge quadrat sense passadís, amb una distribució molt còmoda per a fer vida familiar ja que les habitacions estan en la part oposada del saló.

Ara té dues habitacions dobles ja que van unir la tercera habitació per a ajuntar-les, quedant sempre la possibilitat de tornar-les a separar.

Dos banys, un actualment com a traster per magatzematge i el bany complet. Un saló d'uns 24m2, obert i ampli amb cuina annexa en roure provençal i amb bastant capacitat de magatzematge.

Sòls de marbre, finestres d'alumini doble, calefacció, etc...

A més d'una terrassa annexa de 15m2 ideal per a passar estones al sol.

Dins del preu està la plaça de parquing la qual s'accedeix per l'ascensor directament.

En resum, un àtic amb plaça de parquing i dues terrasses en la zona del Parc Central, de lliurament immediat.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 72 m2
Superfície construïda 81 m2
Habitacions 2
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: