Pis en venda a Argentona, Barcelona (Centro)
Preu de venda: 230.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Argentona - Centro
Referència: 97010

Oportunitat única a Argentona!

Aquest magnífic pis amb ascensor us ofereix tot el que necessiteu per gaudir d'una vida còmoda i plena, a un preu increïble.

En entrar, seràs rebut per un acollidor saló amb xemeneia, perfecte per crear un ambient càlid i acollidor. El saló té sortida a un balcó on podràs relaxar-te i gaudir de l'aire fresc. La cuina, equipada amb un modern illot i una galeria annexa, és l'espai ideal per preparar els teus plats preferits amb comoditat i estil.

Aquest pis compta amb dues habitacions dobles, una amb sortida a un altre balcó que ofereix impressionants vistes a la muntanya, l'escenari perfecte per començar el dia amb energia. A més, disposa d´una habitació individual que s´adapta perfectament a les teves necessitats, ja sigui com a dormitori addicional, oficina o sala de jocs. Un bany complet i un lavabo addicional garanteixen la comoditat de tots els residents i visitants.

La calefacció de gas i la fusteria exterior d´alumini asseguren un ambient confortable i eficient energèticament durant tot l´any.

Ubicat en una zona privilegiada d'Argentona, aquest pis és a prop de tots els comerços i serveis que necessites per a una vida còmoda i convenient. No deixeu passar aquesta oportunitat única d'adquirir un habitatge amb totes aquestes característiques a un preu immillorable.

Contacta'ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot allò que aquest fantàstic pis té per oferir-te!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, ​​a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba al marge dret de la Riera d'Argentona, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació on va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “riera” a baix, i les urbanitzacions de “Les Ginesteres”, “Can Cabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

És molt a prop de la ciutat de Mataró ia uns 30 quilòmetres de Barcelona.

Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!

Característiques
superfície útil 95 m2
Superfície construïda 104 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: