Pis en venda a Arenys de Munt.
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys de Munt
Referència: 96987

Benvingut a la llar dels teus somnis a Arenys de Munt, Barcelona! Aquest increïble immoble, que t'ofereix Urbenia Serveis Immobiliaris, és una oportunitat única que no pots deixar escapar.

Imagina despertar-te cada matí en un lloc ple de llum natural, amb 91,00 m² construïts que et brinden l'espai perfecte per a gaudir de cada moment. A més, podràs relaxar-te a la terrassa de 3,50 m² i gaudir de les meravelloses vistes que t'ofereix aquest entorn privilegiat.

Aquest apartament compta amb 3 acollidores habitacions en les quals podràs descansar i desconnectar de l'enrenou diari. A més, disposa de 2 banys complets per a la teva comoditat i privacitat. L'edifici en el qual es troba compta amb ascensor, perquè puguis accedir fàcilment a la teva llar en qualsevol moment.

La calefacció elèctrica et mantindrà sempre confortable, sense importar la temporada de l'any, mentre que els armaris de paret t'ajudaran a mantenir tot en perfecte ordre i organització. La cuina moblada és perfecta per a preparar els teus plats favorits, i l'aire condicionat et permetrà gaudir d'una temperatura agradable en tot moment.

Arenys de Munt és un lloc ple d'encant, amb totes les comoditats que necessites al teu abast. Trobaràs tot tipus de serveis als voltants, des de supermercats i restaurants fins a parcs i zones d'oci. A més, la zona està perfectament comunicada, per la qual cosa podràs desplaçar-te amb facilitat a qualsevol punt de la ciutat.

En Urbenia Serveis Immobiliaris ens preocupem per oferir-te les millors opcions d'habitatge, i aquest increïble apartament és una mostra d'això. No deixis passar aquesta oportunitat única de convertir-ho en la teva nova llar i gaudir de tots els avantatges que té per a oferir-te. Veuen a visitar-ho com més aviat millor! T'esperem amb els braços oberts per a mostrar-te totes les seves meravelles!


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 81 m2
Superfície construïda 91 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: