Descobreix la teva nova llar a Cerdanyola!
Preu de venda: 185.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96981

Descobreix la teva nova llar a Cerdanyola!

Aquest increïble pis us ofereix un ambient lluminós i acollidor en una ubicació privilegiada. Des del primer moment en què entres, t'enamoraràs de la seva amplitud i disseny modern.

A la planta principal, l'espaiós saló menjador us dóna la benvinguda amb la seva llum natural i vistes a un encantador balcó. La cuina, completament equipada amb un illot modern, és el lloc perfecte per deslligar la teva passió culinària. A més, compta amb una pràctica galeria que et permet gaudir de la llum del dia mentre cuines els teus plats preferits.

El dormitori principal, amb vestidor i balcó privat, és un refugi de pau i descans. Amb ell, trobaràs una habitació individual i un bany complet, tot pensat per a la teva comoditat i benestar. A més, pots adaptar l'espai a les teves necessitats i recuperar una habitació addicional al menjador.

Pujant a la planta superior no comunicada directament amb el pis, us espera una sala polivalent amb un lavabo, perfecta per convertir-la en el vostre espai de treball o de lleure. Des d´aquí, accedeix a l´espectacular terrassa de 35 m² amb vistes al mar, ideal per gaudir de moments únics amb els teus éssers estimats o simplement relaxar-te al´aire lliure.

Amb aire condicionat centralitzat, calefacció a gas i una eficiència energètica excepcional, aquest dúplex us garanteix el màxim confort en qualsevol època de l'any. La fusteria exterior d'alumini i l'orientació sud us asseguren un ambient càlid i acollidor en tot moment. A més, compta amb una caixa forta per a la teva tranquil·litat i seguretat.

Viu al cor de Cerdanyola de Mataró, envoltat de tots els serveis i comoditats que necessites. No deixis passar l'oportunitat de convertir aquest meravellós dúplex a la teva nova llar. Contacta'ns avui mateix i comença una nova etapa plena de confort i elegància a Urbenia Serveis Immobiliaris!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Mataró és una ciutat mediterrània per descobrir a qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i té una ubicació privilegiada: està situada entre el mar i la Serralada Litoral, a 30 minuts al nord de Barcelona i molt a prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la que també hi ha els tradicionals mercats. A la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per passar un bon estona de bany. Si us apassiona la muntanya, podeu passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta. Mataró és una ciutat per descobrir durant tot l´any, però a l´estiu l´activitat s´intensifica.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!


A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!

Característiques
superfície útil 100 m2
Superfície construïda 109 m2
Habitacions 2
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: