Pis a Sant Vicenç de Montalt.
Preu de venda: 329.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Vicenç de Montalt - St.V. Montalt
Referència: 96978

Hola! Imagina despertar-te cada matí en aquesta increïble llar a Sant Vicenç de Montalt, Barcelona. Amb 106 metres quadrats construïts, aquest espai compta amb tot el que necessites per a gaudir al màxim de la vida.

Aquest pis en la zona de St.V. Montalt té tot el que cerques i més. Amb 4 habitacions i 2 banys, tindràs suficient espai per a tu i la teva família. A més, compta amb una terrassa de 9 metres quadrats, ideal per a gaudir de les vistes i refrescar-se amb una brisa fresca.

Però això no és tot, aquest lloc ve equipat amb totes les comoditats que necessites. Amb cuina moblada, aire condicionat, calefacció de gas ciutat i tots els serveis bàsics com a aigua, llum i gas, no hauràs de preocupar-te per res.

Però el millor de tot és el que ofereix el complex en el qual es troba aquest pis. Amb una piscina comunitària, zona infantil, zones comunes, zones verdes, pista de pàdel, safareig, barbacoa, pista de tennis i conserge, tindràs opcions infinites per a gaudir del teu temps lliure sense sortir de casa.

A més, la ubicació d'aquest lloc és simplement perfecta. Amb accés ràpid a tots els serveis necessaris com a supermercats, col·legis, restaurants i transport públic, viure a Sant Vicenç de Montalt significa tenir tot el que necessites al teu abast.

I el millor de tot és que aquest increïble pis està disponible a través de Urbenia Serveis Immobiliaris, una agència immobiliària de renom que s'encarrega de fer de la compra o venda de la teva llar una experiència fàcil i satisfactòria.

Així que no ho pensis més, veuen a visitar aquesta increïble llar i fes realitat els teus somnis de tenir la llar perfecta a Sant Vicenç de Montalt. No et penediràs! Vine i descobreix tot el que aquest lloc té per a oferir-te!

Característiques
Superfície construïda 106 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Conserge Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: