Pis per a inversors a Pineda de Mar
Preu de venda: 156.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar
Referència: 96951

Benvingut a la teva nova llar! Et presentem aquest fantàstic pis de 70 m2 a Pineda De Mar, Barcelona, ideal per a inversors que desitgen una propietat amb rendibilitat immediata. Aquest bonic i acollidor pis es ven amb un llogater que té contracte per tres anys i genera una renda actual de 675 euros. A més, inclou plaça de pàrquing, cosa que el converteix en una oportunitat única al mercat.

En entrar en aquest pis lluminós, et sorprendrà la seva distribució funcional i moderna. Amb 2 dormitoris, una cuina oberta que sʻintegra perfectament amb un ampli menjador i un bany complet amb banyera, tindràs tot el que necessites per gaudir del teu dia a dia. Els terres porcellànics, les portes de faig i la cuina en perfecte estat són detalls que marquen la diferència en aquest impecable immoble.

La comoditat està garantida en aquest pis, ja que compta amb calefacció i aire condicionat perfectes per a qualsevol època de l'any. A més, en ser de construcció recent, podràs gaudir de totes les comoditats i acabats d'alta qualitat que només un habitatge modern pot oferir.

Situat en una comunitat tranquil·la a només 5 minuts de la platja i 5 minuts més del centre de Pineda, aquest pis té una ubicació privilegiada que et permetrà gaudir de tot el que aquesta encantadora localitat té per oferir.

Si cerques una inversió segura i rendible, aquest és el moment perfecte per visitar aquest pis i descobrir tot el que té per oferir-te. No deixis passar aquesta oportunitat única que Urbenia Serveis Immobiliaris té per a tu!

Característiques de l'immoble:

- 80,00 m2 construïts

- Edifici de 4 plantes amb ascensor

- Calefacció i aire condicionat

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per ajudar-te!

A Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i el lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, et podem ajudar a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis en contactar-nos o visitar-nos a les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per començar a treballar plegats i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 70 m2
Superfície construïda 80 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: