Casa a Sant Vicenç de Montalt, amb 171 m2.
Preu de venda: 600.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Vicenç de Montalt - St.V. Montalt
Referència: 96944

De 2 plantes. Accedim per un jardí davanter. En entrar el rebedor ens condueix a totes les estades. El lluminós i coqueto saló amb xemeneia i el menjador amb sortida al fantàstic i gran jardí.

La cuina pràctica i confortable i també amb sortida al jardí. Un lavabo. Un despatx. El jardí amb un gran porxo i zona barbacoa, on gaudir de moments únics. Possibilitat de fer una piscina. Porxo per a 2 cotxes.

En la segona planta a la qual accedim per una bonica escala tenim 4 habitacions. Tres d'elles dobles que comparteixen un bany i l'altra una suite amb el seu bany.

En una zona molt tranquil·la, a 5 minuts del centre de la població, comerços, zona esportiva.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Vicenç és un poble acollidor, ple d'història, tradicions i records amb gent oberta i participativa, acostumada a donar la benvinguda a tots aquells que arriben buscant un lloc que combini la tranquil·litat i el bon repòs, on gaudir de la bellesa d´alguns dels seus racons i paratges, amb una oferta prou engrescadora de festes populars, activitats culturals i lúdiques i amb uns serveis de qualitat, amb una població de prop de 6.500 habitants, Sant Vicenç ofereix, tant al resident com al visitant, un municipi obert al mar i envoltat alhora de muntanyes.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 171 m2
Superfície jardí 100 m2
Superfície parcel·la 336 m2
Habitacions 4
Banys 3
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Terrazo
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: