Casa acollidora al centre de Vilassar de Dalt
Preu de venda: 358.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 96917

Descobriu l'encant de viure al cor de Vilassar de Dalt en aquesta acollidora casa de poble que ho té tot!

A la planta principal et rep un ampli saló menjador, ideal per a reunions familiars i moments de descans, juntament amb una cuina completament equipada que inspira la teva creativitat culinària. Amant del vi? ¡El soterrani amb celler és just el que necessites! A més, compta amb un pràctic lavabo per a més comoditat.

A la primera planta trobareu un equilibri perfecte entre amplitud i confort, amb una habitació doble i una altra individual, acompanyades d'un bany complet, perfecte per satisfer les necessitats de tota la família.

Pujant a la segona planta, una sorpresa us espera: una encantadora sala polivalent, actualment usada com a habitació doble, amb accés a una assolellada terrassa on pots gaudir de l'aire fresc i les vistes de l'entorn.

Aquesta joia de casa està equipada amb totes les comoditats modernes que puguis desitjar, incloent calefacció a gas i aire condicionat a totes les plantes per garantir el teu confort durant tot l´any. Les finestres de doble vidre i els armaris de paret són només alguns dels detalls que fan d'aquesta casa una veritable llar.

A més, ofereix l'opció de quedar completament moblada, i compta amb plaques solars i una caldera completament nova, cosa que no només t'ajudarà a estalviar a les teves factures, sinó que també contribueix a un estil de vida més sostenible.

Amb una ubicació privilegiada a prop de tots els comerços i serveis, aquesta casa de poble és l'oportunitat que estaves esperant per gaudir de l'autèntica vida en comunitat, sense renunciar al confort i la privadesa que mereixes.

No deixis passar aquesta oportunitat única de convertir Vilassar de Dalt a la teva nova llar!

Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 133 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: