Casa en Urb. Vistamar! Amb piscina comunitària!
Preu de venda: 309.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta - Urbanitzacions
Referència: 96893

Encantadora casa a la Urbanització Vistamar amb vistes al mar i a la muntanya.

Et presentem aquesta acollidora casa situada a la Urbanització Vistamar, idealment situada entre Sant Pol i Sant Cebrià, amb fàcil accés a l'autopista. Aquesta vivenda forma part d'una comunitat exclusiva de 6 cases que gaudeixen d'excel·lents instal·lacions comunes, incloent una piscina, pista de tennis i un petit parc infantil.

La casa compta amb un bonic jardí privat amb barbacoa, perfecte per gaudir de menjars a l'aire lliure, a més d'una terrassa ideal per relaxar-se. Disposa també d'un garatge semiobert amb capacitat per a un cotxe.

A l'interior, trobaràs un saló ampli i lluminós amb xemeneia, una cuina equipada amb gas natural, 2 banys complets i 4 habitacions confortables, totes dissenyades per oferir el màxim confort. Des de la casa, podràs gaudir d'aquestes vistes impressionants tant a la muntanya com al mar, la qual cosa afegeix un toc especial a aquesta propietat.

La vivenda està equipada amb aire condicionat i bomba de calor, finestres d'alumini de alta qualitat i calefacció a gas natural, assegurant comoditat durant tot l'any.

Important: La entrega i signatura de les escriptures està prevista a partir de l'1 de gener de 2025.

UBICACIÓ I ALREDEDORS:

Sant Cebrià de Vallalta, situat al cor del Maresme, és un encantador poble que combina la tranquil·litat de la natura amb la proximitat a la costa. Rodejat de frondosos boscos i muntanyes, ofereix un entorn idíl·lic per a qui busca un estil de vida relaxat, lluny del bullici de la ciutat però amb fàcil accés a Barcelona i Girona. Aquest pintoresc municipi es caracteritza pels seus paisatges verds, senders per a caminades i rutes de ciclisme, ideals per als amants de l'aire lliure. Sant Cebrià també compta amb una vibrant vida comunitària, mercats locals i festivitats tradicionals que reflecteixen l’autèntica essència catalana. Si somies amb una vida envoltada de natura, amb el mar a pocs minuts, Sant Cebrià de Vallalta és el lloc perfecte per establir la teva llar.

Característiques
superfície útil 112 m2
Superfície construïda 130 m2
Superfície jardí 40 m2
Superfície parcel·la 305 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Ceràmica
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: