Casa en venda a Sant Iscle De Vallalta, Barcelona
Preu de venda: 360.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Iscle De Vallalta
Referència: 95545

La casa consta de planta baixa i primer pis.

A la planta baixa tenim 1 lavabo, saló ampli amb llar de foc, cuina independent. En aquest nivell hi ha el garatge també, amb capacitat per a 2 cotxes.

A la planta primera, hi ha les 2 habitacions dobles, una d'elles té accés a un altell, 1 habitació àmplia amb sostre sota teulada, i l'última habitació és individual. Hi ha 1 bany amb doble pica i banyera.

Extres: calefacció radial per terra en planta baixa i per parets en planta primera, finestres de fusta amb doble vidre, terres de gres, mosquiteres, teulada de pissarra, sostres de fusta dins la casa.


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Sant Iscle de Vallalta és un d'aquells pobles entre la costa i l'interior que fan olor de bosc i de mar. Integrat al Maresme i al costat del Parc Natural del Montnegre-Corredor, manté el seu aire rural d'abans i té un bell nucli antic de cases baixes i blanques al voltant de la seva església parroquial, que conserva un arc originari del segle X.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 172 m2
Superfície jardí 400 m2
Superfície parcel·la 522 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: