Bonica casa de poble, en ple centre de Vilassar de Dalt !!
Preu de venda: 410.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Vilassar De Dalt
Referència: 95164

Des d´URBENIA us volem presentar aquesta fantàstica casa en ple cor de Vilassar de Dalt.

La casa consta de dues plantes en perfecte estat llesta per a entrar a viure. A la primera planta trobem un magnífic saló menjador amb xemeneia i sortida a balcó i una cuina totalment funcional amb armaris de roure i sortida a pati interior de 10m2. En aquesta mateixa planta tenim accés a una habitació individual, una altra doble i un bany complet amb banyera rodona de grans dimensions. Pujant una bonica escala accedim a la segona planta on trobem 2 habitacions triples. La primera consta d'un gran espai per al llit, un armari de grans dimensions fet a mida i un petit departament ideal com a zona d'estudi amb sortida a terrassa (actualment utilitzada com a safareig). La segona habitació és tipus suite (amb bany complet privat) i un disseny espectacular. Consta de xemeneia i d'una petita estada actualment utilitzada com a despatx. En aquesta mateixa planta tenim accés mitjançant porta basculant a una golfa ideal per a ser utilitzada com a traster.

Esment especial mereixen els acabats en fusta (armaris, tancaments, sostres, etc.), que proporcionen un ambient de calidesa espectacular en tota la casa.

Fusteria exterior de fusta amb doble vidre, sòls de gress i de parket, aire condicionat / bomba de calor en totes les estades i proximitat a tots els comerços i serveis fan d'aquesta casa una llar ideal.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-la!!

Característiques
superfície útil 145 m2
Superfície construïda 160 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: