Fantàstica casa adossada a la urbanització Portimar.
Preu de venda: 395.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys De Mar
Referència: 92486

DESCRIPCIÓ DE L'IMMOBLE:

Casa adossada a Arenys de Mar.

DE 190 m², 4 nivells, a peu de carrer i amb vistes clares, us presentem aquesta fantàstica casa adossada a la urbanització Portimar.

Consta de garatge amb entrada privada (no compartida amb la comunitat) a nivell de carrer (no subterrani) Capacitat per a 2 cotxes.

Al primer nivell, trobem una àmplia cuina office totalment equipada, amb bany complet amb dutxa i un menjador amb llar de foc. També un ampli balcó i diversos patis de diferents mides.

Al segon nivell, 4 habitacions, 3 d'elles dobles, amb armaris de paret i sortida a dues àmplies terrasses, un balcó i un bany.

Al terrat, hi ha unes àmplies golfes amb dues terrasses, una d'elles tipus solàrium,

La casa disposa d'aire condicionat que cobreix sala, estar, cuina, lavabo i, per altra banda, les golfes.

Terres de gres, molt ben conservada, a només 8 minuts a peu de la platja, ubicada en un carrer molt tranquil i sense sortida, amb molt bons veïns i la urbanització està recepcionada, cosa que implica idèntics serveis que el nucli urbà.

La comunitat només comparteix antena col·lectiva. 40 € ANY.

No esperi per concertar una visita!


UBICACIÓ I VOLTANTS

El nucli urbà d´Arenys de Mar és a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, ja sigui per la carretera N-II o per l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts. El Port d´Arenys és un dels més importants de la costa catalana. Tot el litoral arenyenc està vorejat per extenses platges que quedin emmarcades pels turons que arribin fins a la vora del mar. Hi ha una Àrea Bàsica de Salut, un Institut de Batxillerat, una Escola Superior d'Avicultura, una Escola de Música i diverses escoles de puntaires que ara són espai d'oci i record de la florent indústria que hi va haver fa un segle. Arenys rep durant tot l'any la visita de centenars d'escolars i nombroses excursions de gent gran. Els atractius artístics i arquitectònics, els museus, el port i tot allò que envolta el mite de Sinera creat per Salvador Espriu són bons arguments per arribar a Arenys de Mar.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Inmobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L´equip d´assessores està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o ven a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,PRÈMIA DE MAR,ARINYS DE MAR O PINAR DE MAR.

Característiques
superfície útil 190 m2
Superfície construïda 220 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: