Peramàs. Habitatge únic i amb condicions particulars de venda.
Preu de venda: 239.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Peramàs
Referència: 91702

Peramàs. Habitatge únic i amb condicions particulars de venda.

Busques una llar única a la zona de Peramàs a Mataró? Aquesta és la teva oportunitat! Et presentem un habitatge especial amb condicions de venda particulars que cal saber.

Imagina despertar-te cada matí en un pis amb un pati de 140m2 on podràs gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa. L'habitatge compta amb dues habitacions, perfectes per adaptar a les teves necessitats, i el millor de tot és que no cal fer cap reforma, ja que es troba en un estat impecable.

El menjador és ampli i lluminós, amb accés directe al pati que aporta una sensació de profunditat visual única. La cuina està totalment equipada i els banys han estat renovats recentment, per la qual cosa només t'hauràs de preocupar per instal·lar-te i gaudir de la teva nova llar.

Ubicat en una finca amb ascensor, aquest pis a Peramàs té tot el que estàs buscant. Amb 80,00 m2 construïts i 70,00 m2 útils, espai no us faltarà. A més, l'edifici compta amb calefacció de gas ciutat, cuina moblada, aire condicionat i safareig, perquè no us falti de res.

No perdis l'oportunitat de conèixer aquest habitatge únic de la mà d'Urbenia Serveis Immobiliaris. Truca'ns per rebre més informació i concertar una visita. T'esperem per mostrar-te la teva llar a Peramàs!

Característiques
superfície útil 70 m2
Superfície construïda 80 m2
Habitacions 2
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: