Autèntica Casa de Poble situada en el centre de Mataró
Preu de venda: 499.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Mataró - Centre
Referència: 90215

Ens complau presentar-vos aquesta autèntica casa de poble a tres vents situada en el centre de Mataró el costat del mercat de la Plaça de Cuba.

La finca va ser construïda l'any 1988 i té una rehabilitació completa tant exterior com interior, conservant elements originals com a parets de maó vist, sòls de fusta natural, motllures de guix en parets, sostres i escales originals.

Per la seva situació a cara Est podrem gaudir de sol i llum en totes les seves estades , durant tot el dia , la qual cosa augmentarà encara més la sensació de confort.

A la primera planta ens trobem el saló, en el qual destaca els seus sostres alts, lluminositat i elements com la xemeneia i parets de maó vist, el menjador i cuina integrada el que ens proporciona molta amplitud.

A la segona planta ens trobem la zona de nit, en la qual totes les habitacions així com els banys són exteriors, la qual cosa ens garanteix llum natural, es distribueix en una habitació doble tipus suite, una altra habitació doble, una habitació individual i bany complet.

A la planta tercera ens trobem amb les golfes, zona diàfana amb sostre de fusta amb claraboies i finestral amb sortida a terrassa/solàrium ampli i discret , en el qual poder gaudir dels dies assolellats.

Una autèntica joia pel seu estil arquitectònic, en ell es fusionen perfectament l'antic amb lo modern i per la seva situació aprop de tots els serveis.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a poder visitar-la i comprovar que aquesta és la seva futura casa !!

Característiques
superfície útil 175 m2
Superfície construïda 195 m2
Habitacions 3
Banys 2
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: