Xalet adossat, al Semicentre de Palafolls
Preu de venda: 289.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Palafolls
Referència: 89523

Benvingut a la teva nova vida a Palafolls, Barcelona! Si estàs buscant un lloc on crear records inoblidables i gaudir de cada racó, aquest és el lloc perfecte per a tu! La propietat que t'oferim no és només una llar, sinó un refugi que et brindarà confort i calidesa a cada moment.

Amb 140 m² construïts i 220 m² útils, aquest immoble té espai de sobres perquè et sentis lliure i còmode. Imagina entrar a un espai ple de llum natural, on cada habitació ha estat pensada per a oferir-te el màxim benestar. Amb 4 habitacions, tindràs l'espai ideal per a tota la família. Ja sigui que necessitis una oficina a casa, una habitació de jocs per als petits o fins i tot una habitació de convidats, aquí podràs deixar volar la teva imaginació i adaptar-lo a les teves necessitats.

Els 2 banys són perfectes per a evitar aquests matins caòtics. Equipats i llestos perquè gaudis d'una dutxa relaxant després d'un llarg dia, et faran sentir com si estiguessis en un spa. I quan parlem de clima, la calefacció de Gas ciutat et mantindrà abrigat durant els hiverns, garantint que cada racó de la teva nova llar estigui càlid i acollidor.

Distribuïda en 3 altures, aquest habitatge t'ofereix una distribució pràctica i funcional, ideal per a gaudir de cada moment en família. La planta baixa pot ser el lloc perfecte per a fer les teves activitats diàries, mentre que en el pis superior pots crear un racó de pau i tranquil·litat només per a tu. Tot està preparat perquè des del primer dia et sentis a casa.

Parlem una mica del que t'envolta: Palafolls és un encant de poble amb un ambient càlid i acollidor. Aquí, tindràs accés a tot el que necessites, des de supermercats i botigues fins a restaurants on degustar la deliciosa gastronomia local. A més, la proximitat amb la costa et permetrà gaudir de dies de platja en un obrir i tancar d'ulls. T'imagines gaudir d'un dia assolellat a la platja de Malgrat de Mar i tornar al teu refugi per a relaxar-te amb la teva família? Això sí que és qualitat de vida!

Una dels avantatges de viure aquí és la facilitat de connexió. La localitat està ben comunicada, cosa que significa que en poc temps pots estar en les grans ciutats pròximes, però sense perdre la tranquil·litat d'un entorn més relaxat. Palafolls és ideal per als quals desitgen escapar de la bullícia, però sense renunciar a les comoditats de la vida moderna.

A més, aquest immoble està equipat amb tots els serveis bàsics: aigua, llum i gas, així que només hauràs de desconnectar i gaudir. L'única cosa que et faltarà aquí serà posar el teu toc personal en la decoració i fer d'aquest espai la llar que sempre vas somiar.

Quines esperes per a conèixer-ho? Contacta'ns per a programar una visita i deixar-te seduir per les possibilitats infinites que aquest immoble té per a oferir-te. La teva nova vida comença aquí, a Palafolls. T'esperem!


Estàs pensant a vendre el teu habitatge? Som aquí per a ajudar-te!

En Urbenia Serveis Immobiliaris, som la teva agència immobiliària 360 graus. Comptem amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a oferir-te tots els serveis relacionats amb la venda i lloguer d'habitatges.

El nostre potent equip comercial està recolzat per una estructura sòlida amb departaments especialitzats en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris. A més, podem ajudar-te a gestionar la hipoteca dels teus compradors, facilitant encara més el procés de venda.

No dubtis a contactar-nos o visitar-nos en les nostres oficines a Mataró, Arenys de Mar o Pineda de Mar. Som aquí per a oferir-te la millor assistència en la venda de la teva propietat.

Esperem el teu contacte per a començar a treballar junts i aconseguir la millor venda per a tu!


Característiques
superfície útil 220 m2
Superfície construïda 140 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: