PIS AMB BON METRAGE AMB PÀRQUING AL MILLOR RESIDENCIAL DE PRÈMIA DE MAR
Preu de venda: 270.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Can Farrerons
Referència: 84906

PIS AMB BON METRAGE AMB PÀRQUING AL MILLOR RESIDENCIAL DE PRÈMIA DE MAR

Busques la teva propera llar a Premià de Mar, Barcelona? Aquest espectacular immoble de 3 habitacions i 1 bany és just el que busques. Amb una ubicació privilegiada a la zona de Can Farrerons, aquest pis de 92 m2 construïts ofereix tot allò que necessites per viure còmodament i gaudir al màxim del teu dia a dia.

En ingressar a la propietat, et rebran els seus amplis espais i la lluminositat, creada gràcies a les grans finestres que permeten l'entrada de llum natural. A més, la seva excel·lent distribució et brindarà la privadesa i comoditat que necessites, amb una cuina moblada i equipada, armaris encastats a totes les habitacions i un bany complet amb tots els serveis necessaris.

Però això no és tot, aquest increïble pis també compta amb prestacions que fan la diferència, com a calefacció de gas ciutat i aire condicionat, ideals per mantenir la temperatura ideal en qualsevol època de l'any. A més, tindreu la possibilitat de gaudir dels dies assolellats a l'espectacular piscina comunitària i relaxar-vos a les zones verdes i zones infantils de l'edifici.

Si sou dels que preferiu tenir el vostre propi espai per estacionar, aquest pis també compta amb garatge disponible. I per a la teva comoditat, un ascensor que et portarà directament al teu nou habitatge. Oblideu les preocupacions de pujar escales!

A més, la ubicació d'aquest pis és immillorable, amb tots els serveis necessaris a pocs minuts de distància, com ara supermercats, escoles, parcs, restaurants i molt més. I si ets amant de la platja, estaràs a pocs minuts de les belles platges de Premià de Mar.

No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir la teva nova llar en una de les millors zones de Premià de Mar. Contacta'ns ara i agenda una visita per conèixer aquest meravellós immoble! Urbenia Serveis Immobiliaris és aquí per ajudar-te a trobar la teva llar ideal. No esperis més, el teu nou pis t'està esperant!

PRÈMIA DE MAR. CAN FARRERONS. Vallpremià 3, és un dels residencials més buscats pels nostres compradors. No és estrany, ja que conjuga moltes de les principals característiques que tots busquem.

Es tracta d'una ubicació privilegiada ja que en qüestió de 5 minuts caminant, podem estar a la platja, al port esportiu o al nucli comercial de la ciutat. I les sortides principals amb cotxe en línia recta tant a autopista com a N-II. Tot i així és una zona tranquil·la sense trànsit i gaudeix d'uns voltants perfectes, amb tots els serveis, parcs infantils, places.

Les instal·lacions són perfectes, dues piscines per a diferents edats, zones comunes i racons verds cuidats per Jardiners i un Conserge, llocs per a tota la família. Entrada a pàrquing exterior, amb accés a ascensor des del mateix.

L'habitatge és de poca alçada, i tot i ser exterior queda arrecerat de l'activitat als patis. Reformada i actualitzada, gaudeix de tres habitacions, un bany complet general i una esupenda cuina office amb sortida directa a galeria. El Saló és la joia final per a aquest magnífic immoble completament exterior, amb tota mena d'equipament com calefacció, aire condicionat, terres de parquet laminat… i amb Parking dins el preu!

URBÈNIA SERVEIS INMOBILIARIS

Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 92 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Conserge Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: