Duplex en venda en Arenys de Mar
Preu de venda: 230.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Arenys De Mar
Referència: 80643

Benvingut a la teva nova llar a Arenys De Mar! Aquest increïble dúplex a zona alta t'espera perquè facis realitat el teu somni de viure en un espai únic i ple de comoditats.

Imagina despertar cada matí en una habitació individual a la planta baixa, amb un bany equipat amb un modern plat de dutxa perquè comencis el dia amb bon peu. Després podràs gaudir d´un ampli saló menjador amb armaris encastats i accés a un acollidor balcó on podràs relaxar-te i gaudir de les vistes.

Però això no és tot, a la segona planta trobaràs una espaiosa habitació doble amb un bany privat i sortida a una fabulosa terrassa de 12m2, ideal per gaudir de les nits d'estiu en companyia dels teus éssers estimats.

Aquesta finca nova compta amb totes les comoditats que necessites al teu dia a dia. Amb una ubicació immillorable a la zona alta d'Arenys De Mar, aquest dúplex us ofereix l'oportunitat de gaudir d'un estil de vida urbà i tranquil alhora.

Amb 65,00 m2 construïts, aquest immoble compta amb totes les prestacions que busques a la teva nova llar. Equipat amb calefacció elèctrica i aire condicionat, podràs gaudir de la temperatura ideal a qualsevol època de l'any. A més, compte amb ascensor, porta blindada i està adaptat perquè puguis gaudir de cada racó sense preocupacions.

No perdis l'oportunitat de viure en aquest meravellós dúplex a la zona alta d'Arenys De Mar. Contacta amb Urbenia Serveis Immobiliaris avui mateix i fes realitat els teus somnis!

Característiques
Superfície construïda 65 m2
Habitacions 2
Banys 2
Calefacció
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Adaptat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: